Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela e-prodavnice prodajaslika.rs i svih njegovih delova (u nastavku samo prodajaslika.rs), automatski prihvatate sva pravila korišcenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici korišćenjem sajta, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo prodajaslika.rs sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Pristup prodajaslika.rs sajta i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Sajt prodajaslika.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašceno korišcenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava prodajaslika.rs sajta i podložno je tužbi.

Neovlašceno korišcenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je prodajaslika.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bice uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sajt prodajaslika.rs sadrži linkove ka web stranicama izvan vlastitog sajta.

Sajt prodajaslika.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sajta.

Privatnost
Sajt prodajaslika.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Sajt prodajaslika.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišcenja sajta, te da privatne podatke nece distribuirati, niti prodavati trećoj strani.

Sajt prodajaslika.rs može u skladu sa zakonom prikupljati odredene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unete u postupku registracije/logovanja. Ove podatke prodajaslika.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljšao servis i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Sajt prodajaslika.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, adrese, kontakt podataka, nece prodavati, niti distribuirati.

Sajt prodajaslika.rs se obavezuje da će cuvati privatnost korisnika servisa, osim u slucaju teškog kršenja pravila sajta prodajaslika.rs ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Modifikovanje i promene pravila
Sajt prodajaslika.rs zadržava pravo da bez prethodne najave promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama prodajaslika.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili obaveštenjem na sajtu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na prodajaslika.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.


Copyright 2020 © prodajaslika.rs